Tennisleraar Training Individueel (11)

Voorspeeldagen A-opleiding 2022

Ben jij tennisgek en heb je ambitie om je kennis over te dragen op anderen? Misschien wil je een paar uur lesgeven naast je studie of andere baan, of juist fulltime? Is jouw speelsterkte minimaal 6/6? Volg dan de opleiding tot tennisleraar!

Voordat je de opleiding kan volgen, dien je de voorspeeldag succesvol te voltooien, hieronder vind je de geplande voorspeeldagen.

Voorspeeldagen

09-11-2021 Tennishal Asten

15-11-2021 Tenniscenter Heuvelrug, Doorn

De voorspeeldag vindt plaats op de opleidingslocatie tussen ca. 10.00 - 14.00 uur. Exacte informatie over aanvang en tijden volgt spoedig na aanmelding. Tijdens de voorspeeldag zal er genoeg ruimte zijn om informatie over de opleiding te delen en kun je al jouw vragen stellen.

Inschrijving (niveau 1-4)

Om deel te kunnen nemen aan de opleiding dien je minimaal niveau 6 te hebben.

LET OP: Per opleiding stellen wij zes plaatsten (50% van het totaal aantal plaatsen) ter beschikking voor spelers van niveau 1-4. (de overige plaatsen zijn bestemd voor de deelnemers aan de voorspeeldag)

Hiervoor is een digitale intake i.p.v. fysieke deelname aan de voorspeeldag.

Inschrijving voor de online intake gaat op basis van moment van inschrijving (‘’first come, first serve’’) wat wordt bijgehouden via Google. Docs. Schrijf je hier in.

Op het moment dat deze plaatsen gevuld zijn is er geen ruimte meer in de opleiding. Je wordt dan automatisch op de wachtlijst geplaatst. Als er een plaats vrijkomt door annulering van een speler met speelniveau 1-4 of onvoldoende invulling door spelers vanuit de voorspeeldagen, dan wordt in volgorde de eerste van de wachtlijst benaderd.

Inschrijving (niveau 5-6)

Heb je alle informatie goed doorgenomen en ben je van plan om je in te schrijven? Zorg dan dat je als laatste stap de handleiding inschrijven op cursusboeker goed doorleest!

Het is belangrijk om onderstaande stappen zorgvuldig te doorlopen:

  • Open de cursusboeker
  • Kies bij rol 'Tennissers'
  • Klik bij voorspeeldag tennislerarenopleiding op Details
  • Kies jouw gewenste locatie
  • Klik in het loginscherm op 'Wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.' (Dit is een controle stap).

Is je e-mailadres nog niet bekend? Maak dan een nieuw account aan.

De kosten voor de voorspeeldag bedragen €50,- en wordt direct bij inschrijving betaald.