TB Tennis Kids 2019 008

KNLTB Leraren Vacaturebank (gratis!)

Op veel tennis- en padelverenigingen is de leraar de spil van de vereniging. Omdat ze zo’n belangrijke rol spelen, vindt de KNLTB het belangrijk dat leraren een goede arbeidspositie hebben. Daarom is de KNLTB Vacaturebank ontwikkeld, een gratis platform waar vraag en aanbod voor tennis- en padelleraren bij elkaar komen. Zowel leraren als verenigingen en tennisscholen kunnen hier geheel gratis gebruik van maken.

In de KNLTB Vacaturebank vind je een overzicht van vacatures waarop je als leraar kunt reageren. Daarnaast biedt de vacaturebank je ook de mogelijkheid om jezelf als leraar naar de buitenwereld te presenteren met een persoonlijk profiel. Elke tennis- en/of padelleraar met een geldige licentie kan gratis een profiel aanmaken met zijn of haar opleidingsniveau, werkervaring, specialismen, enzovoorts. Zo kun je als leraar snel en gemakkelijk op zoek naar een vacature bij jou in de buurt, maar ook kunnen verenigingen jou benaderen als ze denken dat jij de ideale kandidaat bent.

Meer weten over de mogelijkheden van de KNLTB Vacaturebank? Check dan onderstaande video (tekst gaat verder onder video).

Ben jij als vereniging of tennisschool geïnteresseerd in de KNLTB Vacaturebank? Meld je dan aan via deze pagina.