Dunlop rolstoeltennis

Rolstoeltennisleraar A-opleiding

Ben jij tennisgek en heb je ambitie om je kennis over te dragen op anderen? Misschien wil je een paar uur lesgeven naast je studie of andere baan, of juist fulltime? En wil je je specialiseren in het rolstoeltennisleraarschap? Volg dan de gloednieuwe opleiding tot rolstoeltennisleraar!

Na het afronden van de A-opleiding kun je lesgeven aan rolstoeltennisrecreanten.

Opleidingen september 2024

De A-opleiding tot rolstoeltennisleraar start voor het eerst in september 2024, onder voorbehoud van genoeg animo**. Locatie en dag is nog niet bekend. Alle informatie over de opleiding vind je hieronder bij 'Belangrijke downloads'.

** Alleen na afronding van een voorspeeldag kan je deelnemen aan de opleiding.

Kosten

De kosten voor de opleiding in september 2024 is €2250,-.

Voorspeeldag

Voordat je de A-opleiding kan volgen, dien je een voorspeeldag bij te wonen en succesvol te voltooien. De voorspeeldag is bedoeld om het spelniveau te testen om deel te kunnen nemen aan de A-opleiding. Op de voorspeeldag wordt jouw eigen vaardigheid en voorspeelvaardigheid getest.

De voorspeeldag vindt plaats op woensdag 26 juni van 10.00 - 12.00 uur, op het NTC in Amstelveen.

Programma voorspeeldag

Tijdens het programma maak je kennis met, en krijg je uitleg over, de opleiding. En natuurlijk ga je voorspelen. Aan het einde van het programma krijg je direct de uitslag. Het programma neemt ca. 2 uur in beslag en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Informatie en uitleg van de opleiding
  • Rotatie systeem met 2 groepen:
    • Activiteitenbegeleider/ praktijkervaring
    • Voorspelen
  • Uitslag van het voorspelen
  • Afsluiting

Vooraf krijg je als deelnemer toegang tot Easygenerator, het online leerplatform, om een gevoel te krijgen van de opleiding.

Veelgestelde vragen