Padeltraining

Padelopleiding voor niet-tennisleraren

Deze opleiding tot padelleraar is specifiek bedoeld voor ervaren padelspelers die zich verder willen ontwikkelen en de ambitie hebben om spelers op recreatief en licht prestatief niveau verder te brengen. Gerenommeerde experts leveren hun bijdrage in deze door het NOC*NSF goedgekeurde opleiding.

Tijdens deze opleiding ontwikkelen cursisten zich op het gebied van methodiek, didactiek, psychologie, sportgezondheidsleer, techniek en tactiek in de rol van leraar. Ze gaan trainingen voorbereiden en verzorgen en evalueren deze vervolgens.

Start nieuwe opleiding

Na een zeer succesvolle opleiding in het najaar en een groot aantal geïnteresseerden zijn wij blij te melden dat er weer een nieuwe padel 14-daagse opleiding wordt aangeboden. In januari 2021 zal de opleiding van start gaan. (onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom corona)

Locatie

Datum

Leercoach

Sportclub Houten

januari/februari/ maart/april

Bram Meijer & Ewan Watson


Voordat je kunt beginnen aan de opleiding, is het deelnemen en succesvol voltooien van de testdag een vereiste. De 14-daagse padel opleiding is VOL. Het is daarom niet meer mogelijk om je hiervoor in te schrijven.