Padeltraining

Padelopleiding voor niet-tennisleraren

Deze opleiding tot padelleraar is specifiek bedoeld voor ervaren padelspelers die zich verder willen ontwikkelen en de ambitie hebben om spelers op recreatief en licht prestatief niveau verder te brengen. Gerenommeerde experts leveren hun bijdrage in deze door het NOC*NSF goedgekeurde opleiding.

Tijdens deze opleiding ontwikkelen cursisten zich op het gebied van methodiek, didactiek, psychologie, sportgezondheidsleer, techniek en tactiek in de rol van leraar. Ze gaan trainingen voorbereiden en verzorgen en evalueren deze vervolgens.

Start nieuwe opleiding

De uitgestelde 14-daagse is reeds van start gegaan. In het najaar zullen er weer 1 of 2 14-daagse opleidingen volgen. Deze data zullen voor de zomer bekend worden gemaakt.

Ben je geïnteresseerd om de padel 14-daagse te volgen, houd deze webpagina goed in de gaten. Voor de zomervakantie zullen er een aantal testdagen worden gehouden. Binnenkort zal bekend worden waar en wanneer deze plaatsvinden. Inschrijving zal verlopen via de cursusboeker. Op deze pagina zal je dan ook een link vinden naar de inschrijfpagina. Als je op de wachtlijst staat, dan zal je een mail ontvangen als de inschrijving is geopend.

Heb je een vraag over de opleiding, neem dan gerust contact met ons op!