HK211013 1043

Padelopleiding voor tennisleraren

De KSS-3 opleiding tot padelleraar voor tennisleraren is specifiek bedoeld voor tennisleraren die ervaring hebben met padel en de ambitie hebben om spelers op recreatief en licht prestatief niveau verder te brengen. Als tennisleraar krijg je dus na voltooiing van deze opleiding een extra licentie, namelijk de padellicentie. Gerenommeerde experts leveren hun bijdrage in deze door het NOC*NSF goedgekeurde opleiding.

Start nieuwe opleidingen

Opleidingen zullen verspreid over het land worden aangeboden. Houd de website en overige communicatiekanalen van de KNLTB goed in de gaten om op de hoogte te blijven. Voordat je de opleiding kan volgen, dien je de voorspeeldag succesvol te voltooien. Tijdens de voorspeeldag wordt er gekeken naar je eigen vaardigheden. We verwachten dat je al de basis beheerst van de padel specifieke slagen en spelinzicht hebt. Klik hier voor meer informatie. Alle informatie over het huidige aanbod is te vinden bij belangrijke downloads onderaan de pagina.

De opleidingen starten op meerdere momenten in het jaar. De voorspeeldagen waar je je voor kan inschrijven zie je hieronder staan. De inschrijving verloopt via de cursusboeker.

Heb je een vraag over de opleiding, neem dan gerust contact met ons op!

Voorspeeldagen

Op dit moment hebben we geen nieuwe voorspeeldagen. Deze zullen op korte termijn online komen.

Planning opleidingen 2022

Onderstaande opleidingen zijn gestart of zullen op korte termijn starten. We zijn op dit moment bezig voor een nieuwe planning voor het tweede helft van het jaar.

  • Enschede (ma) o.l.v. Bram Meijer - vanaf januari 2022 (gestart)
  • Heiloo (di) o.l.v. Ruud van Hees - vanaf januari 2022 (gestart)
  • Schiedam (di, 2x) o.l.v. UriĆ«l Maarsen - vanaf april 2022 (voorspeeldag geweest)
  • Etten-Leur (do) o.l.v. Arwin Romeijn - vanaf maart 2022 (gestart)

Zie voor meer informatie en exacte opleidingsdagen: Algemene informatie padel voor tennisleraren