Padeltraining 2

Padelopleiding voor tennisleraren

De KSS-3 opleiding tot padelleraar voor tennisleraren is specifiek bedoeld voor tennisleraren die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van padel en de ambitie hebben om spelers op recreatief en licht prestatief niveau verder te brengen. Als tennisleraar krijg je dus na voltooiing van deze opleiding een extra licentie, namelijk de padellicentie. Gerenommeerde experts leveren hun bijdrage in deze door het NOC*NSF goedgekeurde opleiding.

Start nieuwe opleidingen

Opleidingen zullen verspreid over het land worden aangeboden. Houd de website en overige communicatiekanalen van de KNLTB goed in de gaten om op de hoogte te blijven. Voordat je de opleiding kan volgen, dien je de testdag succesvol te voltooien. Klik hier voor meer informatie.

Een aantal opleidingen zijn in maart en april van start gegaan. Er zullen weer nieuwe opleidingen in het najaar volgen. Omdat de interesse groot is, zullen we voor de zomervakantie nog een aantal testdagen houden. De testdagen zie je hieronder staan. De inschrijving verloopt via de cursusboeker.

Heb je een vraag over de opleiding, neem dan gerust contact met ons op!

Testdagen

31-05-2021 T.P.C. Bunde (Limburg) o.l.v. Uriƫl Maarsen
01-06-2021 Sportcentrum Zeewolde (Flevoland) o.l.v. Bram Meijer

Klik hier om in te schrijven