Leraren App

KNLTB Leraren App

Vanaf nu kunnen tennisleraren met een geldige licentie gebruik maken van de KNLTB Leraren App. In de app vind je (als tennisleraar) al jouw licentie- en PO-gegevens en kun je je aanmelden voor de bijscholingen. Tevens is in mei 2020 de 'inspiratie' module toegevoegd, zodat je met de app altijd en overal praktische content bij de hand hebt!

In de KNLTB Leraren App vind je onder andere jouw actuele licentiestatus incl. start -en einddatum, meld je je aan voor bijscholingscurssen en zie je hoeveel PO-punten je hebt behaald, hoeveel je er nog moet behalen en wat je ‘’overschot’’ aan PO-punten is. Tevens ontvang je pushnotificaties bij het behalen van PO-punten, bij verlenging van je licentie en bij een licentiewijziging (A-B / B-C).

Update KNLTB Leraren App (04-05-2020)

Vanaf 4 mei 2020 zijn er nieuwe functionaliteiten beschikbaar in de app. Hierbij is het belangrijk dat je de meest recente update op je mobiele telefoon hebt staan.

Wat zijn de nieuwe functionaliteiten?

In de update van mei wordt een nieuwe module toegevoegd: 'Deel & Inspireer'. Hier verzamelt de KNLTB alle nuttige info voor leraren. Denk aan leuke instructieclips, documentatie en belangrijk nieuws. Ook is er voor jou als leraar de mogelijkheid om je eigen inspirerende materiaal te delen. Ken jij bijvoorbeeld een goed YouTube kanaal met interessante video’s voor leraren? Dan kun je de link naar dit kanaal in de app delen met jouw collega’s.

Hoe zorg ik ervoor dat ik de nieuwste versie van de app heb?

Om ervoor te zorgen dat je de nieuwste versie van de Leraren App hebt geïnstalleerd, ga je op jouw telefoon naar de Appstore (bij een iPhone) of naar de Play Store als je een Android telefoon hebt. Als het goed is vind je daar een lijst met apps waarvoor updates beschikbaar zijn. Hier staat ook de KNLTB Leraren App tussen. Klik op de app en volg de instructies om de app te installeren. Zie je de KNLTB Leraren App niet in de lijst staan? Dan heb je mogelijk ingesteld op jouw telefoon dat apps automatisch een update krijgen. In dat geval staat de nieuwste versie van de KNLTB Leraren App dus al op jouw telefoon!

Download de app

De KNLTB Leraren App is te downloaden via de App Store of de Google Play Store. Je logt in door middel van je bondsnummer en geboortedatum (let op: je logt dus niet in met de loginggegevens voor de Tennisleraren Community). In deze handleiding vind je meer informatie over het aanmeldproces.

Veelgestelde vragen over de KNLTB Leraren App