Leraren App

KNLTB Leraren App

Tennis- en padelleraren met een geldige licentie kunnen gebruik maken van de KNLTB Leraren App. In de app log je in met jouw KNLTB ID en vind je (als leraar) al jouw licentie- en PO-gegevens en kun je je aanmelden voor de bijscholingen. Tevens is er een 'inspiratie' module, zodat je met de app altijd en overal praktische content bij de hand hebt!

PO-punten

In de KNLTB Leraren App vind je onder andere jouw actuele licentiestatus incl. start -en einddatum, meld je je aan voor bijscholingscurssen en zie je hoeveel PO-punten je hebt behaald, hoeveel je er nog moet behalen en wat je ‘’overschot’’ aan PO-punten is. Tevens ontvang je pushnotificaties bij het behalen van PO-punten, bij verlenging van je licentie en bij een licentiewijziging (A-B / B-C). 

Laat je inspireren

In de module 'Deel & Inspireer' verzamelt de KNLTB alle nuttige info voor leraren. Denk aan leuke instructieclips, documentatie en belangrijk nieuws. Ook is er voor jou als leraar de mogelijkheid om je eigen inspirerende materiaal te delen. Ken jij bijvoorbeeld een goed YouTube kanaal met interessante video’s voor leraren? Dan kun je de link naar dit kanaal in de app delen met jouw collega’s.

Download de app

De KNLTB Leraren App is te downloaden via de App Store of de Google Play Store. Je logt in door middel van je KNLTB ID. In deze handleiding vind je meer informatie over het aanmeldproces. 

Veelgestelde vragen over de KNLTB Leraren App

Gerelateerd aan deze pagina

ITF Academy

ITF Academy