Typen laptop Computer

Cursuszoeker verbeterd, tennisleraren kunnen direct online betalen

De cursuszoeker is vernieuwd! Belangrijkste ontwikkeling in de nieuwe versie van de cursuszoeker, waarmee tennisleraren de bijscholingen kunnen vinden die zij graag willen volgen, is de toevoeging van een online betalingsmodule. Daarmee kunnen leraren na aanmelding direct online betalen voor de gekozen bijscholing. Zo is het dus niet meer nodig om achteraf te betalen via een factuur.

Via de cursuszoeker op Centrecourt.nl kun je zien welke bijscholingen er zijn en kun je met de uitgebreide zoekfunctie ook eenvoudig de bijscholing vinden die je zoekt. Vervolgens kun je via IDeal afrekenen. Om je in te schrijven voor een bijscholing, heb je echter wel een login nodig voor de Tennisleraren Community (TLC). Heb je nog geen login, dan kun je je aanmelden door op de website van de TLC onder de kaders voor gebruikersnaam en wachtwoord te klikken op ‘vraag een account aan’.   

De cursuszoeker wijst zich voor het grootste gedeelte vanzelf. De cursuszoeker bevat bijscholingen vanuit de KNLTB en vanuit externen. In het laatste geval word je bij aanmelding direct doorgeleid naar de website van de externe. Kies je een bijscholing van de KNLTB, dan belandt de cursus direct in je winkelwagentje en kun je online betalen via bijvoorbeeld IDeal.

Met behulp van het beschikbare stappenplan wordt de gehele procedure nog eens met uitleg doorlopen en weet je zeker dat er niks fout gaat.