Simon Wheatley

Stormloop van aanmeldingen Trainerscongres

Op vrijdag 11 oktober organiseert de KNLTB weer het jaarlijkse Trainerscongres in Nieuwegein. Een geliefd evenement bij de trainers, want binnen enkele dagen zijn er al bijna 600 aanmeldingen. Dit jaar zorgen we ook voor de aanleg van een tennisbaan, zodat we trainers optimaal kunnen voorzien van praktische tips en tools. Hierdoor zijn er ‘slechts’ 1000 plekken beschikbaar. Check dus snel of de trainers op jouw vereniging al zijn aangemeld!

Trainers krijgen deze dag alles te horen over het verbeteren van de netspelvaardigheden bij hun leerlingen of leren hoe ze groepstrainingen kunnen intensiveren. Tevens hebben ze de mogelijkheid om 6 PO-punten te verdienen. Het Trainerscongres staat onder leiding van dagvoorzitter Kristie Boogert. Simon Wheatley is één van de gasten. Simon is verantwoordelijke voor de High Performance trainersbegeleiding binnen LTA British Tennis. Hij is een ervaren spreker op tal van internationale topcongressen, zo spreekt hij tijdens Australian Open en het World Wide Coaches Conference. Daarnaast is hij een erkende ITF Tennis iCoach Expert. Naast Simon, zijn Erik Poel (Algemeen Directeur KNLTB), Jacco Eltingh (Technisch en Commercieel Directeur KNLTB) en Annemieke van Sambeek (Coördinator opleidingen KNLTB) enkele van de sprekers.

Het KNLTB Trainerscongres is alleen toegankelijk voor trainers die over een geldige licentie beschikken. De uitnodiging hebben de trainers per e-mail ontvangen.