Nieuwe Websites KNLTB telefoon

Nieuwe ‘look’ voor alle KNLTB websites, één familie

Alle websites van de KNLTB zijn vanaf vandaag vernieuwd en in een ‘fris’ jasje gestoken. De grote hoeveelheid informatie op de sites is beter gestructureerd en is door een eenduidige menustructuur makkelijker te vinden. Of je nu een speler bent die op zoek is naar de competitiedata, een vrijwilliger van een vereniging die materiaal zoekt voor een ledenwervingsactie of een fan die een ticket voor een Davis Cup wedstrijd wil kopen. Waar je ook bent op de website, het werkt overal hetzelfde en je kan eenvoudig switchen!

Het nieuwe platform is opgebouwd en gericht op verschillende doelgroepen, zoals fans, potentiële tennissers, actieve KNLTB-leden, padelspelers, bestuur en functionarissen van verenigingen en leraren.

  • Onder KNLTB vind je alles over de organisatie van de KNLTB, onze partners, reglementen, werken bij de KNLTB en onze contactgegevens. (www.knltb.nl)
  • Ga je naar Tennis, dan ontdek je tennis, vind je alle informatie over het starten met tennis en alles wat je wilt weten over het spelen van competities en toernooien. (www.tennis.nl)
  • Onder Toptennis vind je alle informatie over topspelers, evenementen en gecertificeerde tennisscholen. Ook koop je hier je tickets voor de leukste evenementen in Nederland. (www.tennis.nl/toptennis)
  • Alles over Padel vind je op www.nlpadel.nl. Van beginnen met padel tot het spelen van competities, toernooien en alle informatie voor topspelers.
  • Verenigingen kunnen terecht op het vertrouwde adres Centrecourt voor informatie over onder andere ledenwerving, activiteiten op de club, het organiseren van competities en toernooien en verschillende bestuurlijke zaken. (www.centrecourt.nl)
  • Ben je tennis- of padelleraar? Dan vind je onder Leraren het laatste nieuws en informatie over opleidingen, PO-cursussen, instroomtrainingen en tennisscholen. (www.centrecourt.nl/leraren)
  • Speciaal voor het opstarten van tennis en padel in de coronatijd hebben we de KNLTB Corona Toolbox opgezet, waarin alle richtlijnen, stappenplannen en informatie overzichtelijk bij elkaar staan. (corona.knltb.nl)

Alle websites dus in een modern jasje om het gebruik en de toegankelijkheid te vergroten. Ook technisch gezien was het nodig alle sites te vernieuwen, zodat een aantal belangrijke koppelingen tussen de systemen mogelijk is geworden. Hierdoor kunnen we onze bezoekers nog beter van persoonlijke en relevante informatie voorzien.

Heb je nog vragen, opmerkingen, suggesties of loop je onverhoopt tegen problemen aan? Laat het ons dan weten via communicatie@knltb.nl.