IMG 9197

Schrijf je nu in voor de digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek

Van zondag 28 juni t/m zaterdag 4 juli organiseert de KNLTB de ‘digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek’. Een week waarin jij als leraar een extra boost krijgt en ook nog eens PO-punten kunt verdienen! Zo kun je dagelijks diverse webinars volgen. We hebben een mooie mix aan Internationale sprekers voor je verzameld, denk aan Sjeng Schalken (NL), Wim Fissette (BEL), Miguel Crespo (SPA), Simon Wheatley (ENG) en Mark Tennant (ENG).

De dagelijkse live webinars met diverse sprekers hebben als doel om jou verder te inspireren en te ontwikkelen. Ook is dit een ideale mogelijkheid om PO-punten te verdienen. De afgelopen periode zijn er namelijk door de gevolgen van de coronacrisis veel PO-sessies komen te vervallen. We zijn daarom gestart met webinars en dit blijkt een groot succes. Omdat ook het Trainerscongres en de ‘Week van de Leraar’ tijdens de Libéma Open zijn geannuleerd hebben we besloten om deze specifieke week te organiseren.

Schrijf je in
Inschrijven voor de ‘digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek’ kan via deze link. Je schrijft je in voor de volledige week, maar je bent vrij om te kiezen welke webinars je wilt volgen. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro. Dit krijg je terug – na het volgen van een van de PO sessies – in de vorm van een waardebon van Tennisdirect van 20 euro (zonder extra aankoopverplichtingen).

Klik hier voor meer informatie.