Digitale Week Vd Leraar (2)

Schrijf je nu in voor de digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek

Heb je altijd al willen weten hoe je het beste beeldanalyses kan maken? Wil je graag je de return verbeteren bij je leerlingen? Of wil je juist weten hoe je zo effectief mogelijk les kan geven? Schrijf je dan in voor de webinars van de digitale week!

Van zondag 15 november tot donderdag 19 november organiseert de KNLTB weer een ‘digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek’. Een week waarin jij als leraar een extra boost krijgt en je ook PO-punten kunt verdienen! In deze digitale week staat de 'jeugd' centraal.

Met de digitale week willen we je inspireren om het optimale uit je jeugdlessen te halen. Sprekers zijn onder andere Simon Wheatley (GRB), Nick Vets (BEL), Kris Soutar (GBR), Ruben Neyens, Miguel Janssen en Alexander Nonnekes.

Het volledige programma, veelgestelde vragen en meer informatie kun je vinden op de speciaal ingerichte pagina voor de week