Microsoftteams Image (1)

Interactief, dynamisch en interessant: het eerste Centre Court E-zine van 2021 is er!

Afgelopen jaar verscheen het eerste Centre Court E-Zine, een digitaal magazine waarmee wij sneller konden inspelen op de actualiteit rond de coronamaatregelen en wat dat betekende voor jou en jouw vereniging. Dat beviel velen van jullie. En ons ook. Daarom hebben we het E-zine verder ontwikkeld tot een dynamisch en interactief magazine dat in 2021 drie keer zal verschijnen. Te beginnen met een editie waarmee we in beeld en geluid terugblikken op een zeer geslaagde KNLTB Digitale Congresweek.

We gaan in dit E-zine ook in op nieuwe (digitale) initiatieven van de KNLTB om verenigingen en leraren zo goed mogelijk te ondersteunen, zoals KNLTB Match, Meet & Play, de Vriendjesmaand en de KNLTB Leraren Vacaturebank. Waarom zijn ze ontwikkeld en hoe kunnen ze jou helpen? En natuurlijk kijken we nog even terug op ‘coronajaar’ 2020. Er waren uitdagingen genoeg, maar uiteindelijk was het voor tennis en padel toch ook een heel succesvol jaar, zo blijkt wel uit de statistieken.

Veel kijk-, luister- en leesplezier!