Slinger Bag

Slinger Bag, jouw ideale trainingspartner

Eindeloos ballen slaan, je techniek verfijnen of gewoon zelfstandig trainen. Er is ongetwijfeld geen betere trainingspartner dan een ballenmachine. Een veelvoorkomend probleem is echter dat ballenmachines vaak lastig mee te nemen zijn, moeilijk in gebruik en duur in aanschaf. De Slinger Bag biedt de perfecte oplossing! De Slinger Bag is een ballenmachine en rolkoffer ineen, ontwikkeld voor maximale draagbaarheid en gebruiksvriendelijkheid en is tevens zeer betaalbaar.

Het idee van de Slinger Bag is ontstaan in Amerika, met als doel een ballenmachine te creëren voor ieder type speler van alle niveaus, die niet alleen kwalitatief goed is, maar ook makkelijk te vervoeren en betaalbaar is. Na het enorme succes in de Verenigde Staten is de Slinger Bag nu ook in andere landen te verkrijgen, waaronder sinds kort ook in Nederland.

De Slinger Bag weegt slechts 15 kilogram en is dankzij het compacte formaat, het uitschuifbare handvat en het verrijdbare onderstel makkelijk mee te nemen. In tegenstelling tot de meeste andere ballenmachines werkt de Slinger Bag op een oplaadbare accu, die 3 tot 5 uur meegaat. Eenmaal op de baan kan de Slinger Bag binnen 1 minuut worden geïnstalleerd en kan deze beginnen met het schieten van ballen. De schietsnelheid (16-73kmh), balfrequentie en balbaan kunnen eenvoudig worden ingesteld met behulp van het bedieningspaneel aan de voorzijde van de machine. Het bijgeleverde draaiplateau zorgt ervoor dat de Slinger Bag een bereik over de hele baan heeft, van hoek tot hoek. Zowel aan/uit als de rotatie van de machine kunnen worden geregeld met de handige afstandsbediening.

De Slinger Bag is tevens een multifunctionele tennistas met opbergruimte voor rackets, maximaal 144 tennisballen, portemonnee, sleutels, handdoek en bidon. De machine wordt geleverd inclusief draaiplateau, afstandsbediening, ballen pick-up tube en camerahouder. 

Meer weten over Slinger Bag? Kijk op webshop.dunlopsports.eu