Tennisvereniging T Root Menzis Tenniskidsfeest 2018 (58)

Inschrijving KNLTB Voorspeeldagen geopend!

Jeugdspelers die getalenteerd zijn en de ambitie hebben om nog beter te worden in tennis, kunnen zich nu inschrijven voor een KNLTB Voorspeeldag. Vorige week hebben alle kinderen geboren tussen 2011 en 2014, een uitnodiging ontvangen om mee te doen met de voorspeeldagen om zo kans te maken uitgenodigd te worden voor de KNLTB Instroomtraining.

Aan de hand van voorspeeldagen wordt bepaald welke gedreven kinderen in aanmerking komen voor instroomtraining. Dit cluboverstijgende instroomprogramma van tenminste 30 trainingen per jaar bestaat uit tennis- en bewegingsvaardigheid en is bedoeld voor gedreven tennissers in de leeftijd 7 tot en met 10 jaar die potentie hebben. De voorspeeldagen voor de instroomtrainingen vinden plaats in de periode juni tot en met september.

Tijdens een voorspeeldag gaan kinderen gedurende 2 tot 3 uur tennissen en bewegen samen met andere enthousiaste kinderen. Een aantal van hen zullen na de eerste dag worden uitgenodigd om mee te doen met de tweede voorspeeldag. Tijdens deze tweede voorspeeldag wordt er gekeken welke kinderen er in aanmerking komen voor een cluboverstijgende training bij één van de KNLTB instroomlocaties.

In dat geval blijven kinderen gewoon lid van de eigen vereniging, maar krijgen ze een extra mogelijkheid om naast de eigen clubtraining(en) ook één keer per week te trainen met kinderen van een gelijkwaardig niveau. Deze training komt ten goede aan het spelplezier van de kinderen, want ze spelen meer wedstrijden en worden daardoor nóg beter.

Inschrijven

Ken jij of geef jij les aan talentvolle kinderen die gemotiveerd zijn om beter te worden? Wijs deze kinderen of hun ouders/ verzorgers dan op de voorspeeldagen. Spelers kunnen zich dus inschrijving via de gepersonaliseerde link in de uitnodiging. 

Meer informatie over het instroomprogramma en de voorspeeldagen vind je hier.