MF141018DSC02884 (1)

Volg een PO-sessie tijdens W60 in Amstelveen

Eindelijk kan het weer, bijscholingen op locatie. Omdat we ons kunnen voorstellen dat jullie hier lang naar uit hebben gekeken (en wij ook), hebben we meteen een hele week met bijscholingen gepland! En dat ook nog eens tijdens de Amstelveen Women's Open, dus je kunt meteen weer toptennis van dichtbij meemaken. Bekijk hier het schema

Gedurende de week zijn er elke ochtend van 09.00 - 12.00 uur sessies waarvoor 4 PO-punten te behalen zijn. Laat je op dinsdag bijvoorbeeld door Raymond Knaap alles bijbrengen omtrent het geven van effectieve trainingen. In de sessie krijg je tips hoe je oefenstof kunt optimaliseren gecombineerd met technische en tactische aandachtspunten bij het trainen van prestatieve (jeugd) spelers. Of verbeter je vaardigheden voor het lesgeven aan jeugd, tijdens de sessies ''Tenniskids: Technische vaardigheden ontwikkeling forehand en backhand" van Jelle Boers, "Kids Development" en/of The Orange Player" van Michael Ebert. Op het fysieke vlak leert Etienne Hartevelt je alles over Plyometrische training en op zondag krijg je nieuwe oefenvormen voor groepstrainingen met 6 en 8 spelers bijgebracht door Pieter Vink en Ruben Neyens.  Daarnaast verzorgt Simon Wheatley op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 11.30 uur digitale sessies. 

Schrijf je hier in voor de sessies.