De Muurmasters

YouTube serie De MuurMasters van start! 

Eindelijk is het dan zover. De eerste aflevering van de gloednieuwe serie De MuurMasters is vanaf vandaag te bekijken op YouTube! In De MuurMasters, een toffe serie voor de jeugd, komen bekende tennissende Nederlanders in actie. Ze helpen de tennismuur te pimpen, vertellen over hun liefde voor tennis, maar gaan vooral verschillende ludieke uitdagingen aan. De serie trapt af met zanger en fanatiek tennisser Vinchenzo. De komende twee woensdagen volgen nog twee afleveringen. Om de serie en daarmee de sport te promoten onder de jeugd willen we verenigingen en leraren vragen om de video te delen onder jeugdspelers.   

Toolkit voor jouw club en jeugdspelers 

De tennismuur wordt weer cool, dankzij de hulp van MuurMasters Stephanie, Shon en Ronald. Zij zorgen ervoor dat de muur fraai beschilderd wordt, ze hebben tips voor leuke oefeningen, delen toffe challenges en laten zien hoe je de muur zélf kunt pimpen. Zodat de kinderen de muur opnieuw ontdekken en zullen omarmen als hun nieuwe beste vriend. Voor het promoten van de serie onder jeugdspelers kun je gebruik maken van een poster, banner en een voorbeeldtekst. Deze vind je in de toolkit. Je kunt de poster ophangen in het clubhuis en de banner met voorbeeldtekst delen via bijvoorbeeld WhatsApp of social media. Samen met jouw hulp bereiken we nog meer kinderen. 

Aan de slag met de muur

De tennismuur is dé plek waar kinderen in hun fantasie een wedstrijd tegen Roger Federer spelen of waar ze hun eigen spel met eigen regels creëren. Waarom er dan toch zo weinig gebruik wordt gemaakt van de tennismuur? Omdat we de muur een beetje zijn vergeten de laatste jaren. En dat is zonde. Want net als een voetbalpleintje zorgt een oefenmuur voor het verbeteren van de techniek van kinderen én voor verbinding. Een ideaal middel om jeugdleden te behouden én te werven. Op centrecourt.nl/muurmasters zie je hoe je de tennismuur op jouw vereniging kunt pimpen en geven we tips voor oefeningen en challenges.