BenvanderBurg

Ben van der Burg hoofdspreker tijdens KNLTB Digitale Congresweek!

Ook dit jaar staat de KNLTB Digitale Congresweek op het programma en deze keer is niemand minder dan voormalig topschaatser en technologie- en innovatie-expert Ben van der Burg hoofdspreker! Tijdens de opening van de week op zondag 13 februari gaat Van der Burg op zijn eigen uitgesproken en enthousiaste wijze in op het thema van de week: klaar voor de toekomst!

De 53-jarige Van der Burg behoorde tussen 1986 en 1991 tot de internationale top in het langebaanschaatsen. In 1991 werd Van der Burg tweede bij het WK Allround in Innsbruck, vlak achter Johan Olav Koss. Een jaar eerder veroverde hij de titel op het NK Allround. Een hardnekkige blessure dwong Van der Burg al op 23-jarige leeftijd een punt achter zijn sportieve loopbaan te zetten. Na een studie en onder andere een dienstverband bij Vodafone en de ontwikkeling van een eigen bedrijf, is Van der Burg nu al meer dan tien jaar commercieel directeur bij digitaal bureau Triple, dat Max Verstappen, Heineken en Ziggo tot de klantenkring mag rekenen. Ook is Van der Burg mede-presentator van de BNR-podcast De Technoloog.

Zoals het thema al zegt is de KNLTB Digitale Congresweek deze keer voornamelijk gericht op de toekomst, van de tennis- en padelsport én van de verengingen. Van der Burg laat zijn licht schijnen op dit thema en dan vooral, aansluitend op zijn expertise, vanuit het oogpunt van innovatie en technologische ontwikkelingen. De KNLTB ondersteunt de tennis- en padelverenigingen ook steeds meer met digitale tools, zoals KNLTB Meet & Play en de KNLTB Match App. Hoe kunnen de sport en in het bijzonder de verenigingen optimaal hun voordeel doen met dergelijke technologische innovaties en ontwikkelingen en wat brengt de toekomst? Van der Burg geeft zijn visie op deze onderwerpen.

Later in de week gaan ook enkele specifieke sessies over innovaties en technologische ontwikkelingen. De KNLTB Digitale Congresweek is bedoeld voor verenigingsbestuurders, andere verenigingsvrijwilligers en tennis- en padelleraren. Heb jij je al ingeschreven? Dat kun je hier gratis doen. We zien je graag vanaf 13 februari!