Thumbnail Sterre Koning

Nieuw seizoen De MuurMasters van start

Het nieuwe seizoen van de YouTube serie De MuurMasters is afgetrapt met in de eerste aflevering zangeres, actrice en YouTuber Sterre Koning. In De MuurMasters, een toffe serie voor de jeugd, komen bekende Nederlanders in actie. Ze helpen de tennismuur te pimpen, vertellen over hun liefde voor tennis, maar gaan vooral verschillende ludieke uitdagingen aan. Om de serie en daarmee de sport te promoten onder de jeugd vragen we verenigingen en leraren om serie te delen met hun jeugdspelers.

De tennismuur wordt weer cool, dankzij de hulp van de MuurMasters. Zij zorgen ervoor dat de muur fraai beschilderd wordt, ze hebben tips voor leuke oefeningen, delen toffe challenges en laten zien hoe je de muur zélf kunt pimpen. Zodat de kinderen de muur opnieuw ontdekken en zullen omarmen als hun nieuwe beste vriend.

Promoten serie

Voor het promoten van de serie kan je gebruik maken van een poster, flyer, banner en een voorbeeldtekst. Deze vind je in de toolkit. De banner met voorbeeldtekst kan je delen via bijvoorbeeld WhatsApp of social media.

Win een MuurMasters ontwerp

Heeft jullie vereniging ook zo’n grijs betonnen tennismuurtje? Maar willen jullie deze graag omtoveren tot een kleurrijke en inspiratievolle plek voor de jeugd? Doe mee aan de winactie en maak kans op een gepersonaliseerd muurontwerp van MuurMaster Shon t.w.v. €600! Een exclusief ontwerp voor een muurtekening op het tennismuurtje met bijvoorbeeld de verenigingsnaam en de kenmerkende kleuren van jullie vereniging. Vul online het formulier in voor 17 juni en wie weet gaat jouw vereniging binnenkort zelf aan de slag met verf!

Aan de slag

De tennismuur is dé plek waar kinderen in hun fantasie een wedstrijd tegen Roger Federer spelen of waar ze hun eigen spel met eigen regels creëren. Waarom er dan toch zo weinig gebruik wordt gemaakt van de tennismuur? Omdat we de muur een beetje zijn vergeten de laatste jaren. En dat is zonde. Want net als een voetbalpleintje zorgt een oefenmuur voor het verbeteren van de techniek van kinderen én voor verbinding. Een ideaal middel om jeugdleden te behouden én te werven. Op centrecourt.nl/muurmasters zie je hoe je de tennismuur op jouw vereniging kunt pimpen en geven we tips voor oefeningen en challenges.