Als leraar juridisch advies nodig? Even sparren met ARAG!

De KNLTB is trots op de ongeveer 2800 tennis- en padelleraren met een geldige licentie; bij geen andere sporten verzorgen zoveel goed opgeleide beroepsprofessionals de jeugd en senioren trainingen. Dus verdienen leraren intensieve hulp en ondersteuning, juist van de KNLTB. Daarom werken we al een aantal jaar hard om de arbeidspositie van de leraar te versterken. Lees daar meer over op Centrecourt.

We zijn blij dat we vanaf 1 november een nieuw voordeel beschikbaar hebben voor leraren: 'Even sparren met ARAG'.

Wat houdt 'Even sparren met ARAG' in?

'Even sparren met ARAG' is een service die speciaal is ontworpen voor tennis- en padelleraren met een geldige licentie. Via ARAG Direct on Demand kunnen jullie nu professioneel juridisch advies inwinnen over jullie arbeidsovereenkomsten of overeenkomsten van opdracht. Het is een eenvoudig proces. Als je behoefte hebt aan juridisch inzicht, kun je vanaf 1 november via de LerarenApp naar een website gaan van ARAG en je aanmelden. Binnen enkele dagen na je aanmelding ontvang je een gratis adviesgesprek van een half uur met ARAG. Als je behoefte hebt aan langer advies of advies op andere onderwerpen dan arbeidsovereenkomst/overeenkomst van opdracht dan kun je dat op eigen kosten bij ARAG afnemen, via ARAG Direct On Demand.

Modelcontracten

Wist je dat de KNLTB ook een aantal modelcontracten heeft staan op de website? Die modelcontracten kun je als leidraad gebruiken bij het vastleggen van een bepaalde rechtsverhouding.