Alex Reijnders (1)

Alex Reijnders opgenomen in KNLTB Hall of Fame Leraren

Alex Reijnders werd tijdens een speciale avond op het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen geƫerd voor zijn verdiensten voor de sport. Hij is opgenomen in de KNLTB Hall of Fame voor Tennisleraren.

Reijnders heeft als coach het meest intensief en lange tijd samengewerkt met Haarhuis, Eltingh en Schalken (1988-2004). Daarna werkte hij bij de organisatie van de AFAS Tennis Classics, tenniskampen en clinics. (2007-2015). Van 2015-2020 heeft Alex bij de KNLTB gewerkt als prestatiemanager Tennisscholen en vervolgens als technisch manager. Hij heeft met niet aflatende standvastigheid zijn positieve bijdrage geleverd aan het verbeteren van wat er al was voor de weg omhoog. Reijnders wordt geroemd om zijn improvisatievermogen, zijn menselijkheid en eerlijkheid en zijn tomeloze inzet, aldus de jury.

Om in aanmerking te komen voor deze oeuvreprijs moeten genomineerden minimaal 25 jaar ervaring hebben als full time coach. Daarnaast moeten ze beschikken over sterke pedagogische en didactische kwaliteiten en innoverend zijn (geweest). Annemiek de Jong-Blom, zelf ook lid van de Hall of Fame, manager Leraren Jan Bunt en technisch directeur van de KNLTB Jacco Eltingh vormden de jury.