Afbeelding (1)

KNLTB Jaarcongres 2024: the Match of Tomorrow. Jij komt toch ook?

In 2024 bestaat de KNLTB 125 jaar. Een mijlpaal waar we trots op zijn en die we graag vieren met alle betrokken partijen. Dat doen we op het KNLTB Jaarcongres op zaterdag 17 februari in Ahoy in Rotterdam. Het KNLTB Jaarcongres is voor bestuurders, leraren (4 PO punten), partners van de KNLTB en andere genodigden. Op 14 november is via de e-mail een uitnodiging verstuurd. Het belooft een informatieve én inspirerende dag te worden!

We vieren de sport en hoe die sport ons al 125 jaar verbindt, we kijken naar de ontwikkelingen in de sportbranche en hoe we samen werken aan een gezonde toekomst van jouw vereniging, tennis- of padelschool of sportcentrum en die van de tennis- en padelsport in Nederland. 

Tennis verenigt, tennis verbindt, tennis laat mensen elkaar ontmoeten. Zo begon het 125 jaar geleden, met de organisatie van wedstrijden (matches) en dat doen we nog steeds. De KNLTB inspireert, ontwikkelt en beweegt mee en is de verbinder tussen alle partijen in het tennis- en padellandschap. Ons jubileummotto is dan ook ‘De KNLTB, al 125 jaar jouw matchmaker’.

Lees meer over het KNLTB Jaarcongres.