IMG 0301

'KNLTB kijkt uit naar jubileum': lees het Centre Court Magazine!

Het jaar loopt alweer op zijn einde en dus een goed moment om terug, maar vooral vooruit te blikken naar wat er in 2024 komen gaat. Zeker nu is dat heel interessant, want 2024 is niet zomaar een jaar. Het is het jaar van het 125-jarig bestaan van de KNLTB en dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Sterker nog, het gehele jaar door staan er evenementen en gebeurtenissen op het programma die in het teken van staan van dit indrukwekkende jubileum.

Wat was onze rol 125 jaar geleden en hoe heeft die zich ontwikkeld tot waar we nu zijn? Daarom in deze editie van Centre Court Magazine, nummer 2 van 2023, ruim baan voor het jubileumjaar en het KNLTB Jaarcongres op 17 februari, dat voor een deel in het teken zal staan van het 125-jarig bestaan van de KNLTB.

Daarnaast kun je in het magazine lezen hoe de KNLTB als verbinder tennis en padel toegankelijk en betaalbaar wil houden voor alle liefhebbers én hoe we een toekomstbestendige sportinfrastructuur voor tennis én padel willen creëren.

Ook lees je onder andere inspirerende voorbeelden van een leraar die een cruciale functie als bindmiddel tussen de leden en de vereniging heeft, het belang van Permanente Ontwikkeling (PO), hoe Tenniskids TOF tennis leuker en uitdagender maakt voor kinderen en is er een interview met Esther Vergeer waarin ze onder ander ingaat op de staat en ontwikkeling van tennis in Nederland en in het bijzonder rolstoeltennis.

Lees hier de lerareneditie van het Centre Court Magazine, nummer 2 van 2023 digitaal! We hebben ook een regulier editie. Die lees je hier.