Padel Tennis Rackets

Online KNLTB Vragenuur over Permanente Ontwikkeling (PO) voor leraren en talentontwikkeling

Meer mensen laten tennissen en padellen, daar zetten we ons dagelijks vanuit het NTC in Amstelveen en met vele vrijwilligers in het land voor in.

Om dat te realiseren kijken we goed naar de ontwikkelingen in de branche, zowel de topsport als de breedtesport. We zorgen dat onze activiteiten aansluiten op de behoeften van onze achterban, de verenigingen, de leraren, de spelers, onze commerciële en maatschappelijke partners, de zelfstandige tennis- en padelcentra en natuurlijk de fans.

Heb je een vraag aan de KNLTB over het beleid en/of keuzes die gemaakt worden? Over topsport, het NTC, selecties, leraren, verenigingen, de samenwerking met commerciële centra, competities en toernooien, evenementen, Fair Play of bestuurlijke zaken? Elke maand staat het KNLTB Vragenuur open (via Zoom), met telkens een andere gast en een ander onderwerp. Schakel online in en stel je vraag. Je krijgt direct antwoord.

Het volgende KNLTB Vragenuur is woensdag 13 maart om 11.00 uur met Jan Bunt (Manager Leraren) en Marjolein Notten (Manager Toptennis), over Permanente Ontwikkeling (PO) voor leraren, vooral padel, en hoe goed ontwikkelde leraren bijdragen aan talentontwikkeling. Luister ook naar de KNLTB Podcast over dit onderwerp.

Je kunt meedoen met het vragenuur via deze Zoomlink.