Jacco Marc

Samenwerking KNLTB en ARAG krijgt vervolg

De juridische ondersteuningsdienst 'Even sparren met ARAG' voor tennis- en padelleraren krijgt een vervolg. Na een succesvolle pilot hebben KNLTB en ARAG besloten om de samenwerking voort te zetten. Tennis- en padelleraren met een geldige licentie kunnen gebruik blijven maken van deze service, die is ontworpen om hen te ondersteunen met professioneel juridisch advies.

In de vier maanden durende pilot kregen tennis- en padelleraren de mogelijkheid om gebruik te maken van de mogelijkheid om 30 minuten telefonisch te sparren met een ARAG-jurist. Na een evaluatie van de pilotresultaten zien KNLTB en ARAG een goede basis om de samenwerking verder te verdiepen en te verkennen hoe ze tennis- en padelleraren nog beter kunnen ondersteunen met de juridische expertise van ARAG. Lees het hele bericht op de website van ARAG.

Ook 'Even sparren met ARAG' of wil je meer weten? Lees dan hier meer.