Y4A3752

A-opleiding

Ben jij tennisgek en heb je ambitie om je kennis over te dragen op anderen? Misschien wil je een paar uur lesgeven naast je studie of andere baan, of juist fulltime? Is jouw speelsterkte minimaal 6/6? Volg dan de opleiding tot tennisleraar!

Na het afronden van de A-opleiding kun je lesgeven aan spelers met de speelsterkte 6/7/8/9. Met de A-opleiding geef je dus vooral les aan recreanten. Wil je ook lesgeven aan prestatieve spelers met de speelsterkte 5/4/3? Dan kun je na afronding van de A-opleiding ook de B-opleiding volgen. In de video hieronder wordt meer informatie gegeven over de A-opleiding.

Opleidingen A

Medio september gaan we met maar liefst 12 A-opleidingen van start en deze worden verspreid over het land aangeboden.

Op een enkele plaats na zijn deze opleidingen vol. Houd de website en overige communicatiekanalen van de KNLTB goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling rondom de A-opleiding. Voordat je de opleiding kan volgen, dien je de voorspeeldag succesvol te voltooien. Klik hier voor meer informatie.

Start nieuwe opleiding

In januari 2022 zullen er weer nieuwe A-opleidingen gaan starten. In het najaar zullen we de voorspeeldagen hiervoor gaan plannen. Houd de website en overige communicatiekanalen van de KNLTB goed in de gaten om op de hoogte te blijven. (planning & inschrijving volgt op deze pagina)

Heb je een vraag over de opleiding, neem dan gerust contact met ons op!