Y4A3752

A-opleiding

Ben jij tennisgek en heb je ambitie om je kennis over te dragen op anderen? Misschien wil je een paar uur lesgeven naast je studie of andere baan, of juist fulltime? Is jouw speelsterkte minimaal 6/6? Volg dan de opleiding tot tennisleraar!

Na het afronden van de A-opleiding kun je lesgeven aan spelers met de speelsterkte 6/7/8/9. Met de A-opleiding geef je dus vooral les aan recreanten. Wil je ook lesgeven aan prestatieve spelers met de speelsterkte 5/4/3? Dan kun je na afronding van de A-opleiding ook de B-opleiding volgen. In de video hieronder wordt meer informatie gegeven over de A-opleiding.

Opleidingen 2022

Medio mei volgt op deze pagina alle informatie over de start van de Tennisleraren opleiding. Er zijn voornemens om op onderstaande locaties de opleidingen aan te bieden (dagen komen overeen met voorspeeldagen):

Plaats

Locatie

Veldhoven (za)

David Lloyd Eindhoven

Wierden (ma)

De Stouwe Wierden

Schiedam (do)

Racket Sport Schiedam

Houten (ma/vrij)

Sportclub Houten

Nieuwkoop (za)

Sportcentrum Nieuwkoop

Uithoorn (woe)

Amstelhof Sport & Health Club

Arnhem (za)

Sportpark Molenbeke

Etten-Leur (woe)

ZUITNL Etten-Leur

Castricum (do)

Multisportpark Berg en Bal

Groningen

Locatie/Dag volgt

Doorn (ma)

Tenniscenter Heuvelrug

De opleidingsplaatsen zijn nog onder voorbehoud, o.a. van voldoende deelname. Als er niet voldoende deelname is, kan de opleiding in die plaats niet doorgaan of kunnen er groepen worden samengevoegd. Er kunnen minimaal 8 en maximaal 12 personen deelnemen per opleiding.

STAP-buget: De KNLTB zal de A-opleiding dit jaar (2022-2023) niet via STAP-budget gaan faciliteren.

Kosten
De kosten voor de A-opleiding bedragen € 2.595, - incl. BTW.
*Bij inschrijving wordt een aanbetaling gedaan van €595,-