Y4A3752

A-opleiding

Ben jij tennisgek en heb je ambitie om je kennis over te dragen op anderen? Misschien wil je een paar uur lesgeven naast je studie of andere baan, of juist fulltime? Is jouw speelsterkte minimaal 6/6? Volg dan de opleiding tot tennisleraar!

Na het afronden van de A-opleiding kun je lesgeven aan spelers met de speelsterkte 6/7/8/9. Met de A-opleiding geef je dus vooral les aan recreanten. Wil je ook lesgeven aan prestatieve spelers met de speelsterkte 5/4/3? Dan kun je na afronding van de A-opleiding ook de B-opleiding volgen. In de video hieronder wordt meer informatie gegeven over de A-opleiding.

Start nieuwe opleiding

Medio september zal de A-opleiding weer van start gaan. Voordat je start met de opleiding is het belangrijk dat je eerst een voorspeeldag met succes voltooid. Op dit moment zijn we nieuwe voorspeeldagen aan het inplannen. We houden je via deze pagina op de hoogte van nieuwe voorspeeldagen. Bij interesse voor de opleiding kun je jouw gegevens doorgeven via deze link. Wij nemen vervolgens contact met je op.