Tennisleraar (2)

B-opleiding

Heb jij al een A-licentie en een speelsterkte van minimaal 4/4? Dan is de vervolgopleiding (B-opleiding) wellicht wat voor jou! Je kunt na het afronden van deze opleiding lesgeven aan spelers met de speelsterkte 5/4/3. De B-opleiding is dus uitermate geschikt voor het geven van les aan prestatieve spelers.

Gericht op de prestatieve clubspeler

Ben jij de enthousiaste clubtrainer die zich graag verder wilt ontwikkelen? Check dan onderstaande video en wie weet zien wij jou bij een van onze opleidingen!

Opleidingen 2022

Er kan worden ingeschreven op onderstaande locaties/dagen.
Dit jaar zal er geen voorspeeldag plaatsvinden, dus bij betaling, is je plek bevestigd voor 2022-2023.

Op onderstaande dagen zullen de opleidingen worden aangeboden:

Amstelveen (Maandag)
VOL

Nationaal Trainings Centrum (NTC)
VOL

Vleuten (Dinsdag)

Sportcentrum Oudenrijn

Rosmalen (Donderdag)

Bastion Baselaar

De opleidingsplaatsen zijn nog onder voorbehoud, o.a. van voldoende deelname. Als er niet voldoende deelname is, kan de opleiding in die plaats niet doorgaan of kunnen er groepen worden samengevoegd. Er kunnen minimaal 8 en maximaal 12 personen deelnemen per opleiding.

Komt het nu niet goed uit, maar wil je wel op de hoogte blijven en als eerste informatie ontvangen van nieuwe opleidingen in januari/september 2023?
Vul hier de interesselijst in, zodat je als eerste informatie ontvangt als er weer nieuwe opleidingen voor de B opleiding komen.

De inschrijving verloopt via cursusboeker.

Gerelateerd aan deze pagina

C-opleiding

C-opleiding