Schaduw Net gravel

Verzekeringen

Als tennis- en padelleraar is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Dat geldt voor leraren die in loondienst zijn, zzp-ers of eigenaren van een tennis- en padelschool. Dankzij onze samenwerking met Allianz en Brand New Day hebben we een speciaal aanbod ontwikkeld voor leraren. Zo kunnen we jou een scherp tarief met een uitgebreide dekking aanbieden op het gebied van arbeidsongeschiktheid, overlijdensrisico en eventueel privé-verzekeringen. Wil je meer informatie, zelf een premie berekenen of direct een verzekering afsluiten? Bekijk dan de KNLTB Leraren App, onder het kopje verzekeringen. 

In de KNLTB Leraren App vind je onder andere een aanbod voor de volgende verzekeringen:

- Arbeidsongeschiktheidsverzekering: Je hoopt natuurlijk dat het je nooit overkomt: arbeidsongeschikt raken. Toch kan het altijd gebeuren dat je door ziekte of een ongeval niet kunt werken. En dat betekent voor jou als ondernemer: geen inkomen. Daarom is het belangrijk de juiste maatregelen te nemen. Bijvoorbeeld met een arbeidsongeschiktheids­verzekering.

- Overlijdenrisicoverzekering: Een overlijdens­risicoverzekering, ook wel ORV genoemd, keert eenmalig een afgesproken bedrag uit aan je nabestaanden als je tijdens de looptijd van de verzekering overlijdt. Met dat bedrag kunnen nabestaanden het wegvallen van jouw inkomen opvangen. Dat bedrag kunnen zij bijvoorbeeld gebruiken om de hypotheek of huur van je huis te betalen.

- Schadeverzekering: Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een goede verzekering tegen schade is daarom zeer verstandig om af te sluiten. Verzeker daarom je auto, motor, caravan of woning.