gravel schaduw service

Pensioen

Als tennis- en padelleraar is het belangrijk dat je verzekerd bent van een goed pensioen. Dat geldt voor leraren die in loondienst zijn, zzp-ers of eigenaren van een tennis- en padelschool. Uit landelijk onderzoek blijkt dat voor leraren het pensioen de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde is. Tot nu toe was dit vaak niet of niet goed geregeld.

Dankzij onze samenwerking met BonnierVeraa en Brand New Day hebben we een speciaal aanbod ontwikkeld voor leraren. Zo kunnen we jou een scherp tarief met een uitgebreide dekking aanbieden op het gebied van pensioen. Wil je meer informatie of direct een gesprek met één van de pensioenadviseurs van BonnierVeraa, klik dan hier.

Pensioen voor ZZP'ers

Leraren met een geldige licentie kunnen via de KNLTB heel gemakkelijk en voordelig zélf pensioen opbouwen met de pensioenrekening van Brand New Day. Maar waarom is een Pensioenrekening slimmer dan een 'gewone' spaarrekening?  Omdat je met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. Je krijgt namelijk een flink deel van je inleg terug tijdens je belastingaangifte en hoeft geen belasting te betalen over het geld op de rekening. En dat tikt best lekker aan!

Wil je weten wat Brand New Day voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brand New Day. 

Collectief pensioen

Ben je als leraar in loondienst bij een vereniging, tennisschool of een ander instituut? Dan is je pensioen wellicht afgesloten via jouw werkgever. Een goede pensioenregeling biedt niet alleen voordelen voor werkgevers en verenigingen, maar ook voor jou. Met deze belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde komen we tennisleraren tegemoet en ontzorgen we werkgevers.

Heb je al een pensioenregeling bij een andere partij? Overstappen naar BonnierVeraa kan interessant uitpakken. De collectiviteit maakt het niet alleen makkelijker, maar is ook financieel aantrekkelijker omdat je van collectieve kortingen profiteert.

Wil je meer informatie of direct een gesprek met één van de pensioenadviseurs van BonnierVeraa, neem dan contact op via 0413-270074 of kijk hier voor meer informatie.