Logo ITF Academy

ITF Academy

Als tennisleraar met geldige licentie heb je het voordeel dat je toegang hebt tot dit uitgebreide leerplatform en je te allen tijde cursussen kan volgen en bijvoorbeeld leerzame video’s en artikelen kan bekijken. Een uniek aanbod voor onze leraren met licenties. Dus stop met twijfelen, ontwikkel jezelf op dit platform.

De ITF Academy is het leerplatform voor de leraren, bedacht door de ITF. Dit platform biedt ontzettend veel mogelijkheden voor leraren om zich verder te kunnen ontwikkelen. Zo is er de mogelijkheid om verschillende korte online cursussen te volgen vanaf je bureau. Daarnaast kun je gebruik maken van de online library waar filmpjes en artikelen te vinden zijn over alle onderwerpen binnen de tenniswereld.

Education/Opleiding

De ITF Academy heeft verschillende cursussen waarin je je kan ontwikkelen tot een nog betere tennisleraar. Er zijn bijvoorbeeld cursussen over drillen, ethiek, het analyseren van data uit wedstrijden, jouw kennis van tennis, ga op ontdekking, want er is nog veel meer. Deze cursussen zijn kort, maar geven wel veel handige en interessante informatie. Je leert op een leuke manier door mede van animaties, video’s, grafieken, quizzen en teksten.

Library/Bibliotheek

Dit is de digitale bibliotheek van de ITF. In deze informatiebron vind je verschillende artikelen, wetenschappelijke onderzoeken en video’s van onder andere conferenties van over de hele wereld en interessante manieren van les geven. Al deze informatie is voor jou als leraar overzichtelijk bij elkaar gezet om het zo makkelijk mogelijk te bekijken.

Gerelateerd aan deze pagina

KNLTB Leraren App

KNLTB Leraren App