Logo ITF Academy

ITF Academy

De ITF Academy is het leerplatform voor de leraren, bedacht door de ITF. Dit platform biedt ontzettend veel mogelijkheden voor leraren om zich verder te kunnen ontwikkelen. Zo is er de mogelijkheid om verschillende korte cursussen te volgen vanaf je bureau. Daarnaast kun je gebruik maken van de iCoach waar filmpjes en artikels te vinden zijn over alle onderwerpen binnen de tenniswereld.

Education

De ITF Academy heeft verschillende cursussen waarin je je kan ontwikkelen tot een nog betere leraar. Er zijn bijvoorbeeld cursussen over drillen, ethiek, het analyseren van data uit wedstrijden, jouw kennis van tennis en nog veel meer. Deze cursussen zijn kort, maar geven wel veel handige en interessante informatie. Je leert op een leuke manier door mede van animaties, video’s, grafieken, quizzen en teksten.

iCoach en Resources (CSSR)

Dit is de digitale bibliotheek van de ITF. In deze informatiebron vind je verschillende artikels, wetenschappelijke onderzoeken en video’s van onder andere conferenties van over de hele wereld en interessante manieren van les geven. Al deze informatie is voor jou als leraar overzichtelijk bij elkaar gezet om het zo makkelijk mogelijk te bekijken.

In Coaching Sport Science Resources (CSSR) vind je alle bronnen die relevant kunnen zijn voor jouw ontwikkeling en daar wordt er meer gericht op het aspect van coachen, bij tennis, maar ook coaching in het algemeen.

Als gelicentieerde leraar heb je het voordeel dat je toegang hebt tot dit uitgebreide leerplatform en je te allen tijde cursussen kan volgen en bijvoorbeeld leerzame video’s en artikels kan bekijken.

Gerelateerd aan deze pagina

KNLTB Leraren App

KNLTB Leraren App