HK200529 322

Inschrijving lerarenopleiding geopend

Heb jij passie voor tennis en draag je jouw enthousiasme en kennis graag over op andere tennissers? Dan is de lerarenopleiding van de KNLTB misschien wel iets voor jou! De inschrijving voor het nieuwe seizoen is nu geopend, dus wacht niet langer en schrijf je nu in.

Start met de A-opleiding
De A-opleiding is de basisopleiding voor tennisleraren. Tijdens de opleiding leer je alle geheimen om het spelniveau van spelers met de speelsterkte 9 t/m 6 verder te ontwikkelen. Ook leer je bij de jeugd hoe je het spelplezier en de technische vaardigheden zo goed mogelijk kunt verbeteren.

Klik hier om meer informatie te lezen over de A-opleiding.


B-opleiding

Ben je in het bezit van aan A-licentie en wil jij je als tennisleraar verder ontwikkelen? Start dan met de B-opleiding. Na het afronden van de B-opleiding kun je lesgeven aan spelers met speelsterkte 5/4/3. De B-opleiding is dus erg geschikt wanneer je prestatieve spelers wilt lesgeven.

Klik hier om meer informatie te lezen over de B-opleiding.


Padelleraar worden
Wil je les geven in de snelst groeiende sport van Nederland? Dat kan! De KNLTB biedt een speciale opleiding tot padelleraar aan, en dat is maar goed ook. Want bij een snel groeiende sport, hoort ook een grote vraag naar goede leraren.

Klik hier om meer informatie te lezen over de padelopleiding.  

 

Nederland heeft jou als tennisland hard nodig
Het afgelopen jaar zijn veel Nederlanders gestart met tennis en padel. Het groeiende ledental heeft een groeiende vraag naar leraren (zowel tennis als padel) tot gevolg. Met jou als toekomstig leraar kunnen we meer spelers voorzien van goede lessen. Dat verhoogt het spelplezier en zorgt ervoor dat we deze nieuwe leden de komende jaren nog vaak terug zien op de baan.