Digitale Week Vd Leraar (2)

Inspiratie en ontwikkeling

Van zondag 15 november tot donderdag 19 november organiseert de KNLTB weer een ‘digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek’. Een week waarin jij als leraar een extra boost krijgt en je ook PO-punten kunt verdienen! In deze digitale week staat de 'jeugd' centraal.

Programma

Met de digitale week willen je inspireren om het optimale uit je jeugdlessen te halen. We besteden aandacht aan verschillende onderdelen zoals het tactische aspect, het fysieke aspect, Tenniskids en Alles-in-1. Sprekers zijn onder andere Simon Wheatley (GRB), Nick Vets (BEL), Kris Soutar (GBR), Ruben Neyens, Miguel Janssen en Alexander Nonnekes.

Het programma voor de hele week is onderaan deze pagina in zijn geheel te downloaden. Hiernaast is het programma ook eenvoudig per dag te bekijken.

Inschrijfprocedure

Inschrijven voor de 'digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek' kan via deze link. Je schrijft je in per webinar. Er is keuze tussen gratis webinars en webinars die 10 euro kosten. Na de aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische informatie.

PO-punten

Voor de sessies krijg je 1 of 2 PO-punten. Je krijgt de punten toegekend als je een webinar volgt en vervolgens het formulier van online ontwikkeling invult. De link naar dit formulier ontvang je in de bevestigingsmail. Je kunt het formulier pas invullen na afloop van het webinar.

Veelgestelde vragen - Digitale week