Haarhuis

C-opleiding

Heb jij zowel een A als B-licentie in je bezit? En heb je al ervaring in het begeleiden van topspelers? En heb je de ambitie om spelers nationaal en internationaal te begeleiden en te coachen? Dan is wellicht de C-opleiding iets voor jou!

Vernieuwde opzet

De coachcursus wordt gekoppeld aan 3 grote internationale toernooien in Nederland (een Tennis Europe, een ITF en een Future toernooi). Dat betekent dat de intensieve opleiding gedurende deze toernooien, op locatie, wordt verzorgd en je dus ook blijft overnachten op deze locatie.

Na een zeer succesvolle editie in 2019, wilden wij in 2020 en 2021 de opleiding wederom organiseren. Wegens de maatregelen naar aanleiding van het coronavirus en de internationale toernooien die niet kunnen plaatsvinden, hebben wij helaas moeten besluiten om de start uit te stellen naar 2022. Heb je interesse in deze opleiding, laat dan jouw gegevens achter via dit formulier.

Waarom de coachcursus?

  • Een uitstekende kans om het coachgedeelte verder uit te diepen met behulp van vele experts
  • Theoriesessies o.l.v. experts afgewisseld met opdrachten gekoppeld aan de wedstrijden ter plekke of met je eigen speler(s)
  • Geweldig podium om inspiratie op te doen en veel contacten te leggen met (buitenlandse) coaches ter plekke
  • Trainers die internationaal aan de weg (willen gaan) timmeren goed faciliteren

Meer informatie over deze opleiding vind je in het document: Algemene informatie C-opleiding.

Gerelateerd aan deze pagina

B-opleiding

B-opleiding