Tennisleraar (2)

Zondag 15 november

Programma

09.00 - 10.00 uur | PO Webinar | Alles-in-1 Cultuur
Sprekers: Alexander Nonnekes & Marc Wolfertz
PO-punten: 1
Investering: Gratis

Het behoud van jeugdleden is één van de grootste uitdagingen voor verenigingen. Tennis Alles-in-1 kan hierbij helpen. Hierbij is een cultuuromslag bij de leraar, de vereniging, de speler en bij ouders cruciaal. Een kind zit namelijk niet langer op tennisles maar op tennis.

In dit webinar bespreken we hoe jij als leraar een cruciale rol speelt bij Tennis Alles-in-1. Door zelf initiatief te nemen bepaal je samen met het (jeugd)bestuur hoe het Tennis Alles-in-1 pakket eruit komt te zien. Daarnaast bespreken we in de webinar de uitdagingen waar verenigingen en leraren tegenaan lopen bij de implementatie. Na dit webinar ben je klaar voor de volgende stap; een bijdrage leveren aan de cultuurverandering van tennisles naar tennis!

Interesse? Inschrijven kan hier.

---

10.30 - 11.30 uur | PO Webinar | Fysiek: (1) Do's & Dont's + (2) King of Progressions
Sprekers: Miguel Janssen & Ruben Neyens
PO-punten: 2
Investering: 10 euro

(1) In dit webinar bespreken we op welke manier je jeugd t/m 12 het beste fysiek kunt begeleiden. Wat moet je juist wel doen en vooral, wat niet?

(2) Een goede leraar is niet iemand die heel veel verschillende oefeningen heeft, maar met kleine aanpassingen een oefening makkelijker of juist moeilijker kan maken. In dit webinar bespreken we welke methodes en trucjes jij kunt toepassen in de lessen.

Interesse? Inschrijven kan hier.