TB Tennis Kids 2019 008

KNLTB Leraren Vacaturebank

Op veel tennis- en padelverenigingen is de leraar de spil van de vereniging. Omdat ze zo'n belangrijke rol spelen, vindt de KNLTB het belangrijk dat leraren een goede arbeidspositie hebben. Een platform waar vraag en aanbod van vacatures voor tennis- en padelleraren bij elkaar komen, sluit daar goed bij aan. Daarom heeft de KNLTB Vacaturebank ontwikkeld. Een platform voor leraren, verenigingen en tennisscholen.

In de KNLTB Vacaturebank vind je een overzicht van vacatures waarop leraren kunnen reageren. Daarnaast biedt de vacaturebank voor de leraren de mogelijkheid zichzelf naar de buitenwereld te presenteren met een persoonlijk profiel. Elke tennis- en/of padelleraar met een geldige licentie kan een profiel aanmaken met zijn of haar opleidingsniveau, werkervaring, specialismen, enzovoorts. Zo kunnen bovendien verenigingen en tennisscholen in de database van alle leraren zoeken naar een geschikte kandidaat.

Meer weten over de mogelijkheden van de KNLTB Vacaturebank? Check dan onderstaande video (tekst gaat verder onder video).

Het plaatsen van vacatures voor verenigingen is gratis en kost het een tennisschool 250 euro per jaar om vacatures te plaatsen. Zowel verenigingen als scholen betalen vanaf lancering van de vacaturebank 100 euro per maand om toegang te krijgen tot de profielen van alle aangemelde tennis- en padelleraren.

Ben jij als vereniging of tennisschool geïnteresseerd in de KNLTB Vacaturebank? Meld je dan aan via deze pagina.